Kjøpsvilkår

Les også vår personvernerklæring.

Juridiske parter

Makeløs driftes av selskapet Glitne AS ( org.nr 813 020 912 MVA ).

Aldersgrense

Minimumsalder for kjøp hos Makeløs er 18 år.

Betaling

Du kan betale produktene med Vipps eller kredittkort. Det tilkommer frakt. Hvis du mot formodning ønsker å returnere varen, har vi gratis retur. Returetikett er vedlagt i forsendelsen og klistres på returpakken.

Angrefrist

Når betaling for din ordre er godkjent, sendes ordrebekreftelse og angrefristskjema på e-post i.h.t. kjøpsloven. Angrerettloven fastsetter 14 dagers full returrett på alle varer etter mottak som er kjøpt utenfor fast utsalgssted. Du har krav på å få tilbake alt du har betalt inkludert porto, etter at varen har blitt levert tilbake. Varen må leveres tilbake ubrukt med intakt emballasje. Ved bruk av angrefrist skal angrefristskjema fylles ut og returneres sammen med varene. Kontakt Makeløs på post@makelos.no for å få tilsendt merkelapp som må klistres på returpakke for å gi gratis retur.

Returpakker sendt i postoppkrav vil ikke bli hentet og dermed heller ikke kreditert (refundert betaling).

Reklamasjon og Garanti

Makeløs leverer varer i henhold til produsentenes garantivilkår. Garantitid er begrenset til den garantitid produsentene leverer på det enkelte produkter og gjelder fra leveringstidspunktet. Fraviker produsentens garanti norsk kjøpslov, gjelder det lengste tidsrommet. Forøvrig gjelder reklamasjonsreglene i norsk kjøpslov paragraf 32.

Levering og leveringstid

Varene blir normalt sendt 1 til 3 virkedager etter bestilling. 

Forventet transporttid gjelder fra varen er sendt fra oss, og vi tar forbehold om hendelser utenfor vår kontroll. Makeløs benytter Bring som har en fremsendingstid på 2-4 virkedager avhengig av strekning.

Er vi utsolgt for et produkt, vil vi ta kontakt med deg for å avtale om du ønsker delvis levering eller et alternativt produkt der dette er naturlig.

Force Majeur

Er Makeløs forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, innbrudd, epedemi, pandemi, krig, mobilisering,  eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, store valutaendringer, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Makeløs fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpssum.

Pakkesporing

Pakkesporing blir sendt deg pr. e-post når dine produkt(er) blir sendt. Vi tilbyr levering til postkasse eller utleveringssteder.

Ved levering til utleveringssted så vil pakken sendes til et utleveringssted i nærheten av din leveringsadresse.

Produktansvar

Hvis de solgte varer volder skade på gjenstander og dette skyldes at produktet ikke byr den sikkerhet som bruker eller allmennhet med rimelighet kunne forvente, er Makeløs erstatningsansvarlig i den utstrekning slikt ansvar kommer i følge av lov 23. desember 1988 nr. 104 om produktansvar.

Uavhentede pakker

Henter du ikke pakken din, vil den komme i retur til oss, der returporto vil bli belastet oss. Returfrakt samt et håndteringsgebyr på 120,- vil bli belastet uavhentede pakker som kommer i retur. Alle påløpte kostnader forbundet med å sende pakken til deg på nytt vil bli belastet deg som kunde.