Kjøpsvilkår

Les også vår personvernerklæring.

Juridiske parter

Makeløs driftes av selskapet Glitne AS ( org.nr 813 020 912 MVA ).

Aldersgrense

Minimumsalder for kjøp hos Makeløs er 18 år.

Betaling

Du kan betale produktene med kredittkort. Det tilkommer frakt på kr 79 eller 125,- inkludert mva, avhengig av hvilket fraktalternativ du velger. Det rimeligste alternativet er også det det enkleste for mange, da blir pakken levert på døren eller i postkassen før 0700, 1-4 virkedager etter at du fikk beskjed om at pakken var sendt fra oss. Hvis du mot formodning ønsker å returnere varen, har vi gratis retur. Kontakt oss for å få tilsendt informasjon om gratis forsendelse ved å sende mail til post@makelos.no. Du vil da få tilsendt en forhåndsbetalt etikett til returpakken. Husk å oppgi ordrenummer du har fått på mail.

Angrefrist

Når betaling for din ordre er godkjent, sendes ordrebekreftelse og angrefristskjema på e-post i.h.t. kjøpsloven. Angrerettloven fastsetter 14 dagers full returrett på alle varer etter mottak som er kjøpt utenfor fast utsalgssted. Du har krav på å få tilbake alt du har betalt inkludert porto, etter at varen har blitt levert tilbake. Varen må leveres tilbake ubrukt med intakt emballasje. Ved bruk av angrefrist skal angrefristskjema fylles ut og returneres sammen med varene. Kontakt Makeløs på post@makelos.no for å få tilsendt merkelapp som må klistres på returpakke for å gi gratis retur.

Returpakker sendt i postoppkrav vil ikke bli hentet og dermed heller ikke kreditert (refundert betaling).

Reklamasjon og Garanti

Makeløs leverer varer i henhold til produsentenes garantivilkår. Garantitid er begrenset til den garantitid produsentene leverer på det enkelte produkter og gjelder fra leveringstidspunktet. Fraviker produsentens garanti norsk kjøpslov, gjelder det lengste tidsrommet. Forøvrig gjelder reklamasjonsreglene i norsk kjøpslov paragraf 32.

Levering og leveringstid

Varene blir normalt sendt 1 til 3 virkedager etter bestilling. På grunn av ferieavvikling kan det i juli gå opp til 5 virkedager før varene blir sendt.

Forventet transporttid gjelder fra varen er sendt fra oss, og vi tar forbehold om hendelser utenfor vår kontroll. Makeløs benytter HeltHjem som har en fremsendingstid på 3 – 5 virkedager avhengig av strekning.

Er vi eller leverandør utsolgt for et produkt, vil vi ta kontakt med deg for å avtale om du ønsker delvis levering eller et alternativt produkt der dette er naturlig.

Force Majeur

Er Makeløs forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, innbrudd, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Makeløs fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpssum.

Pakkesporing

Pakkesporing blir sendt deg pr. e-post når dine produkt(er) blir sendt. Vi benytter HeltHjem som fraktleverandør på alle våre pakker, og tilbyr levering til postkasse/dørmatte, utleveringssteder eller med personlig hjemlevering. Alle forsendelser med HeltHjem har sporing! Spor pakken din her!.

Velger du levering hjem til postkasse/dørmatte, er det HeltHjem sine avisbud som leverer. HeltHjem leverer over hele landet 6 dager i uken, og i enkelte områder også på søndager. Budene til helthjem jobber om natten, og leverer pakkene ut før frokost.

Ved levering til utleveringssted så vil pakken sendes til den butikken som nærmest deg.

Produktansvar

Hvis de solgte varer volder skade på gjenstander og dette skyldes at produktet ikke byr den sikkerhet som bruker eller allmennhet med rimelighet kunne forvente, er Makeløs erstatningsansvarlig i den utstrekning slikt ansvar kommer i følge av lov 23. desember 1988 nr. 104 om produktansvar.

Uavhentede pakker

Henter du ikke henter pakken din, vil den komme i retur til oss, der returporto vil bli belastet oss. Returfrakt samt et håndteringsgebyr på 72,- vil bli belastet uavhentede pakker som kommer i retur. Alle påløpte kostnader forbundet med å sende pakken til deg på nytt vil bli belastet deg som kunde.